Over Senz

Mijn naam is Wilma Crezée – van Bragt.  Ik vind het een super uitdaging om mensen vitaler te krijgen. Disbalans in lichaam of geest of allebei, zonder aandacht zal dit niet zomaar opgelost worden, eerder zal het probleem zich verplaatsen. Je kunt zoveel invloed zelf hebben op je leven,  zowel op fysiek als mentaal niveau.

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk Senz, waar ik gestart ben met het verzorgen van massages. Een behandeling zorgt ervoor dat het lichaam ontspannend en vitaler voelt.

We leven in een drukke wereld en mensen kunnen om welke reden dan ook veel stress ervaren. Een ontspanningsmassage doet wonderen. Een lichaam wat langere tijd onder stress heeft gestaan zal veel triggerpoints bevatten, deze punten zorgen ervoor dat de toevoer van o.a. voedingstoffen de spier niet zal bereiken.

Het effect van stress op het lichaam heeft gigantisch veel gevolgen en daarom heb ik in 2015 een life coach opleiding gevolgd, omdat ik ervan overtuigd ben dat balans in het mentale brein een belangrijke schakel is in hoe vitaal iemand zich voelt. Mijn aanpak is resultaatgericht: ik richt me op het ware gevoel, de sense, de zin, waar jij goed in bent en waarvoor jij wilt gaan. Concreet gericht naar jezelf kijken (gedrag): openheid en de wil om aan jezelf te werken zijn sleutelwoorden hierin. Ik werk graag met mensen en motiveer hen graag om zowel op fysiek als mentaal niveau energierijker in het leven te staan waardoor zij zich beter voelen. Sterker worden door middel van bewegen en de discipline hebben om voor bepaalde doelen te gaan.

Sinds 2020 heeft Senz versterking door Natasha, zij geeft o.a. klassieke ontspanningsmassages in de praktijk.

Voor een duobehandeling kunt u ook terecht bij Senz. Natasha en ik zullen jullie de behandeling van jullie keuze geven.