Over Senz

Mijn naam is Wilma Crezée – van Bragt.  Al langere tijd houd ik me bezig met waar ik echt door geboeid raak namelijk het menselijk lichaam, zowel op fysiek als mentaal niveau.

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk Senz, waar ik gestart ben met het verzorgen van massages. Een behandeling zorgt ervoor dat het lichaam ontspannend en vitaler voelt.

We leven in een drukke wereld en mensen kunnen om welke reden dan ook veel stress ervaren.

Het effect van stress op het lichaam heeft gigantisch veel gevolgen en daarom heb ik in 2015 een life coach opleiding gevolgd, omdat ik ervan overtuigd ben dat balans in het mentale brein een belangrijke schakel is in hoe vitaal iemand zich voelt.

Mijn aanpak is resultaatgericht: ik richt me op het ware gevoel, de sense, de zin, waar jij goed in bent en waarvoor jij wilt gaan. Concreet gericht naar jezelf kijken (gedrag): openheid en de wil om aan jezelf te werken zijn sleutelwoorden hierin. Ik werk graag met mensen en motiveer hen graag om zowel op fysiek als mentaal niveau vitaler in het leven te staan waardoor zij zich beter voelen.

Stil te staan met wat je echt bezighoudt en hierover te praten met een coach die zonder oordeel luistert en de juiste open vragen stelt aan jou: die een stukje meeloopt op je levenspad en stil staat met je in het hier en nu.

Die momenten zijn goud waard, een presentje aan jezelf, omdat het je duidelijkheid en controle geeft waarvoor je staat en richting geeft op welk pad je echt wilt lopen.

Voor een duobehandeling kunt u ook terecht bij Senz. Natasha en ik zullen jullie de behandeling van jullie keuze geven.